Etiquetes

divendres, 28 de març del 2014

2n CONCURS DE CARTELLS DE FESTA MAJOR

Ja tenim enllestida la feina perque comenceu a pensar i dissenyar el vostre cartell. La nostra feina ha estat refer les bases del concurs, que podeu llegir en aquest mateix blogg.
En resum però penseu que la TÈCNICA és lliure, la MIDA  ha de ser DIN A3,i que teniu de TEMPS fins al 22 d'ABRIL a les 21h.
Vinga animeu-vos!! que hi ha premi i farem una EXPOSICIÓ amb TOTS  els cartells participants!!



BASES CONCURS CARTELL FESTA MAJOR FONT D’EN FARGUES 2014
La comissió de festa major del barri de la Font d’en Fargues, en el procés de preparació de la festa major 2014 convoca el concurs del cartell per anunciar-la d’acord amb les següents bases:
1. L’objecte del concurs és seleccionar el cartell per anunciar la Festa Major de l’any 2014.
2.  Hi pot participar qualsevol persona sense límit d’edat. Cada concursant podrà presentar un màxim d’una obra. 
3.  Les  obres presentades han de ser originals i inèdites. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió. Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o  plagi. No s'admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats.
4. A fi i efecte de poder afegir al cartell els logotips de les entitats organitzadores de la Festa Major d’enguany, els concursants hauran de deixar un espai de 4 cm d’alçada a la part inferior d’aquest.
5. El cartell haurà d’incloure  “Festa Major de Font d’en Fargues 2014, i les dates 8,9, 13, 14 i 15 de juny”. La proposta entregada pot portar-ho incorporat o es pot portar un dibuix sense l’escrit i el maquetista ho inclourà quan faci el muntatge final del cartell.
6. El format dels cartells serà de 42’1 cm d'alt x 29’9 cm d'ample (DIN A3). Les propostes s’hauran de presentar físicament a la secretaria del Casal dins de l’horari següent:
Dilluns de 17h a 20h
De dimarts a dijous de 10h a 13h i de 17h a 20h
7.Les obres es poden presentar fins el divendres 22 d’abril a les 21h, a la secretaria del Casal.
8. Les obres han d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb un pseudònim, que també haurà de constar a l’anvers del cartell i a l’interior del sobre juntament  amb el nom i cognoms de l’autor, l’adreça, correu electrònic i el telèfon. Els autors/es podran signar les seves obres una vegada conegut el veredicte del jurat.
9. El jurat estarà format per la comissió de festes majors de Font d’en Fargues.
10.El premi pel guanyador serà un val per un taller al Casal Font d’en Fargues durant el curs 2014-2015. El guanyador s’haurà de posar en contacte amb el Casal abans de bescanviar per tal d’assegurar que el taller al que es vol inscriure té un mínim d’usuaris inscrits.
11. El jurat farà una primera preselecció, tot descartant els treballs que no compleixin qualsevol punt de les bases. En la segona selecció es determinarà el veredicte definitiu.
12. El jurat tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica Festa Major de Font d’en Fargues 2014.
13.El nom del guanyador/a figurarà en el programa de la Festa Major.
14. El cartell guanyador i tots els que hagin entrat  a concurs, podran ser exposats al voltant dels dies de la Festa Major. Un cop finalitzada la festa major 2014 els originals s’hauran de retirar, amb una data màxima del 26 de juliol de 2014. Els cartells no retirats passaran a ser propietat de la comissió Festa Major, que en podrà fer l’ús que estimi convenient.
15. El cartell guanyador quedarà en poder de la comissió de Festa Major, la qual es reserva tots els drets de reproducció, ús i divulgació com a cartell i programa de la Festa Major de 2014 i tots els elements que se’n derivin.
16. El jurat es reunirà el dia 24 d’Abril de 2014, i les votacions seran anònimes. Es coneixerà el resultat de les votacions el dia 17 d’abril. El nom del guanyador/a es donarà a conèixer en la pàgina web del Casal Font d’en Fargues, la pàgina web de l’Associació de Veïns i Veïnes de Font d’en Fargas i les xarxes socials.
17. Tots els participants rebran un correu electrònic o una trucada informant del veredicte del jurat.
18. El fet de prendre part en aquest concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.
19. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases si ho exigís una causajustificada.

Molta sort a tots i totes i VISCA LES FESTES DEL BARRI!

Comissió Festes Majors de Font d’en Fargues 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada