Etiquetes

dimarts, 27 de maig del 2014

1era CURSA POPULAR
FONT D'EN FARGUES - EUROFITNESS


El diumenge 15 de juny celebrarem la primera cursa de la Font d'en Fargues en motiu de la festa major 2014.

Una cursa de 2,5 km pels carrers del barri i cronometrada manualment.

La inscripció és de només 1€ per participant, i la podeu fer de forma presencial al Casal Font d'en Fargues (carrer Pedrell 67) o directament a través d'aquest link:



SERVEIS PER AL CORREDOR:

- Assegurança mèdica diària
- Vestuaris, dutxes i guarda-roba al gimnàs EUROFITNESS HORTA.
- Avituallament final i bossa del corredor.

REGLAMENT:

La cursa és oberta a tothom a partir dels 16 anys. Els/les menors de 16 anys podran participar a la cursa amb autorització del pare/mare o tutor/a, que s'omplirà el mateix dia de la cursa, a l'entrega de dorsals. 
Per participar a la cursa s'haurà d'estar inscrit i portar el dorsal visible a la part frontal de la samarreta.
L'entrega dels dorsal es farà el mateix dia de la cursa al gimnàs EUROFITNESS HORTA (carrer Pedrell 192-202) des de les 8:00 hores fins les 8:45 hores. 
La sortida de la cursa serà a les 9:00 hores, i el temps màxim que tindran els corredors per finalitzar la cursa serà de 30 minuts. 
Trofeus per als tres primers classificats de les categories masculina i femenina.

(El/la corredor/a accepta en el moment d'inscriure's, eximir de tota responsabilitat derivada de la seva participació a l'esdeveniment, a l'organització. Un cop s'hagi cursat la inscripció el participant no la podrà anul·lar amb la conseqüent pèrdua de l'import abonat)

RECORREGUT: 


Sortida: Pedrell Davant Eurofitness – Pedrell – C. Joan Manén – C. Gallecs – C. Trèvol – C. Arc de Sant Martí – C. Mossèn Josep Bundó – Av. Frederic Rahola – C. Mas Pujol – C Verema - C. Canonge Almera – C. Peris Mencheta – C. Marí – C. Santa Otília – Final: Pl. D’Haya de la Torre

VOLUNTARIS/ES:

Si no vols córrer però t'agradaria participar, vine com a voluntari/a! Necessitem mans per a fer de la primera cursa del barri un gran esdeveniment!
Posa't en contacte amb el Casal i t'informarem de tot: oficinatecnicacff@gmail.com   934205941


1 comentari: